Årets første konkurranse i BSF / LSF cupen ga store fangster.  BSF fisket bra med 4 fiskere med fangst over 4 kg.  Men LSF fisket enda bedre.  Dagens vinner Cato hadde utrolig 18 kg.  Bra oppmøte på en dag med dårlig vær og glatte veier.  Neste uke blir det Jarenvannet og en helt annen type fiske.

isen la seg normalt tidlig på Hedmarken og Oppland før jul, og isfiskerne har allerede hatt en del stevner! - På Skumsjøen 3. januar fisket Raymond V Hansen glimrende, og ble nr 20 i sin klasse. Han ble soleklart best av gutta fra BSF og Lillestrøm....123 isfiskere trosset kulda den dagen.

Isfiske sesong har begynt - Bra resultat for Raymod

Sikfiske på Jarenvannet 27 desember 2014

De som er kjent med Jarenvann forteller at det var bra for noen år siden.  Kan hende at denne tiden er forbi.  Det var Tommy som var dyktigst på isen med 3 fine sik.

Bra oppmøte på Jarenvann igjen i år.  Ordentlig kaldt, -14.  Men bra is og en fin dag.  I år ble det ganske likt med det som vi har opplevd i de siste årene.  Fisken var ikke veldig bitevillig.  Det ble tatt flere sik og en del abbor og mort. Dagen ble avsluttet med pølsegrilling og litt kaffe.  Godt å få varmet hendene. 

Klubbmesterskap  sjøfiske på Sætre - 26 oktober 2014

Hvorfor må det være så vanskelig å få fisk i Oslofjorden?  Denne dagen var bare ikke dagen for fiske i fjorden.  Det var bra oppmøte for KM på Slottet i Hurum.  10 fiskere til sammen.  Det ble fisket over flere kilometer med strand, med sluk, jigg, wobbler og agn.  Ingen større fisk ble tatt. Gratulerer til Knut Gullbekk som fisket bra på en vanskelig dag og fikk dagens fineste fisk, en pen sjø-ørret.  Ørreten pluss flere makrell ga vinnervekt og første plass med til sammen 1430 gram.  Peter Kvaal fulgte tett etter med 1300 gram.  På tredje plass kom John Kardash med 670 gram. Eirik Gundersen plasserte fjerde med 620 gram.

Fylkesmesterskap sjøfiske søndag 19 oktober 2014

Mesterskapet ble arrangert Bærum Sportsfiskere.  Fiske pågikk i flott høstvær. På tross av lavvann og veldig mye småsild i fjorden, var bettet brukbart. De tre beste var alle veteraner, og de fikk sine plaketter selv om NJFF-Akershus droppet å være tilstede!

1 Knut Gullbekk Bærum SF 3.1 kg (midten)

2 Petter Kvaal Bærum SF 2.8 (t v)

3 Odd R. Olsen Lillestrøm SF 1.9 kg

Havfiske Holmestrand 5. oktober 2014

Oktober er en måned med vekslende vær.  Men vi var heldig og fikk en virkelig fin dag.  14 grader, lite vind og til og med litt sol.  Turen gikk igjen mot Sandebukta, hvor vi opplevde bra fiske forrige tur.  Fisken begynte å bite nesten med en gang.  Vanndybden var 90 meter, men seien lå høyere i vannet, fra 40 til 50 meter.  Det ble tatt en god del middels sei (1 – 1,5 kg), makrell og hvitting.  Det ble også tatt noen hyse på bunnen.  Den største fisk fikk Kristian, en hyse på 1,7 kg.  Alle fikk rikelig med fisk.  Vi estimerer at det ble tatt over 200 fisk til sammen.  Litt trist at de store fiskene uteble, men turen var på alle måter vellykket.

Meitecup BSF / LSF på Tyrifjorden søndag 21 september 2014

Meitecupen BSF / LSF ble avsluttet på søndag på Tyrifjorden Storøya, det siste av 3 stevner.  Været var brukbart for årstiden, solbrille vær.  Men fiske i stille vann i september er vanskelig.  Flere gode fiskere fikk magre fangst.  Men 3 av fiskerne som pleier å toppe listene, Knut, Steinar og Cato, klarte seg i det vanskelige forholdet.

Harrtur til Rena 12-14 september 2014

På fredag kveld ankom vi Kvile Camping på en varm stjernefylt kveld.  Lørdagen fortsatte med skyfri himmel og fin temperatur.  Vi begynte fiske på Sorkenes, rett ovenfor Rena sentrum.  En drømmedag for vi fiskere, men ikke nødvendigvis for fisken.  På formiddagen var fisken totalt uinteressert i noen ting fra våre fluebokser.  Etter kl. 13 på begynte fisken endelig å røre på seg.  Kjell fant en kulp hvor fisken var på bit og en flue (liten super paupa på nr. 16 krok) som var fulltreff.  Innen I løpet av 4 timer trakk opp Kjell 20 harr, mange av fin størrelse.  Etter hvert begynte resten av elva å livne til, og Odd og John avsluttet kvelden med flere fine harr. 

Søndagen var ganske likt med lørdag, fantastisk vær med fisk som ikke vil ta om formiddag.  Etter mange kast ble det likevel tatt flere bra harr.  Søndagsfiske endte før den virkelige gode ettermiddags perioden begynte.  Men alle var fornøyd likevel med mer enn nok fisk til fryseboksen hjemme.

Havfiske Holmestrand søndag 7. september 2014

Vi seilte fra Holmestrand brygge kl. 6 med 16 graders varme og speilblank sjø.  Turen gikk til Sandebukta,  hvor det har vært bra fiske i det siste ukene.  Etter 25 minutters båttur ankret vi.  Havet var på 70 meters dyp.  Vi fikk fisk nesten med en gang.  Middels stor sei for det meste, også makrell og hvitting.  Fiskebitt varierte utover dagen, men det ble tatt fisk regelmessig hele turen.  De fleste fikk opp imot 20 fisk.  I den siste timen fikk Knut heltreff – en sei på over 4 kilo og en sei på 3,5 kilo på samme takle. 

Dagens Holmestrand tur er en av våre beste når det gjelder fiskefangst.  Fisken var riktignok bitevillig, men samtidig begynner gruppen å bli ganske erfaren gjeng med havfiskere.

Barnas fiskedag på Burudvann søndag 31. august 2014

              Knut på info disken                                                                   Rolf hjelper barn sette mark på kroken

Dagen begynt grått og kaldt.  Vil foreldre og barn våge seg ut i dag?  Men været bedret seg utover morgenen og oppslutningen ble riktig bra utover dagen.  Over 50 barn meldte seg for å prøve meitefiske med stang.  De 6 BSF’ere som meldte seg som hjelpemannskap hadde nok å gjøre med å ta seg av stengene og gi fiskeinstrukser.  Denne dagen var ikke dagen for fiske.  Til tross for at vi føret 1 time i forveien uteble fisken.  Men stemningen var bra og deltakerne trivdes til tross for den manglende storfangst.  Dagen var en god anledning å bli kjent med lokalbefolkningen og fortelle om BSF og hva vi driver med.

Ros og takk til alle som møt opp som hjelpemannskap:  Knut, Rolf, Kjell, Karl Erik, Kristian, Tommy og John

BSF Klubbmesterskap tradisjonell meite søndag 24. august 2014

For å få en ny vri i mesterskapet, valgte BSF å holde årets konkurranse på lokale vann i Asker.  Ved Asker golfklubb finnes 3 vann: Finnsrud, Brensrud og Hogstad.  Vi har bra erfaring fra isfiske fra alle vannene.  Men sommerfiske viste seg å være vanskelig.  Vannkantene var vokst til med trær, gress og vannplanter.  Det var vanskelig å komme til vannet med en god kast.  Vannene var fiskerikt, men fisken var ikke særlig bitevillig.  Likevel fikk klubbens beste fiskere, Knut og Kjell et brukbart resultat.  Til tross for bra vær, var det bare 4 fiskere som møt  opp. 

Største fiske fikk Knut -  Abbor vekt 600 gr.

Plass

1

2

3

4

Navn

Knut Gullgekk

Kjell Hammershaug

John Kardash

Jan Gunnar Oppegård

Vekt

1670

1270

380

350

BSF/ LSF cup Trad meite på Nordvann Dikemark 26 august 2014

Plass

1

2

3

4

5

6

Navn

Finn Alnæs

Knut Gullbekk

Kjell Hammershaug

Lars Fjeldstad

Lag

LSF

BSF

BSF

LSF

LSF

BSF

Vekt  gr.

690

540

510

330

150

100

BSF / LSF cup Trad. meite i Nitelva 20. august 2014

Steinar Holte

Abbor og laue var ikke på hugget onsdag, men mort i alle størrelser ga pene fangster for 5-6 fiskere.

Thorild Mikalsen

STORT grattis til vinner Stein Ødegård, LSF !!!!!!

Bra oppmøte.  11 fiskere til sammen.

Plass

1

2

3

4

5

5

7

8

9

Navn

Stein Ødegård

Steinar Holte

Finn Alnæs

Kjell Hammershaug

Arnfinn Solli

Knut Gullbekk

Lag

LSF

LSF

LSF

BSF

LSF

BSF

BSF

BSF

BSF

Vekt  gr.

1980

890

850

690

510

510

350

300

240

Tommy Sandli 

John Kardash

Eirik Gundersen

Ørretfiske i Gausdal 19-21 juli 2014

Turen fra Bærum begynte i regnvær.  Været bedret seg innen vi nådde Ormtjernkampen Nasjonalpark og Dokkvatnet, vårt favoritt fiskevann.  Dokkvann er kjent for vulgata klekkingen, store insekter som fisen elsker.  Det livlige insektlivet på Dokkvann gir bra næring. Ørreten blir ofte opp mot en kilo.  I fjor var vi for sent ut til klekkingen.  I år var vi for tidlig grunnet kaldt vær.  Ingen fisk på torsdag.

I år bestemte vi oss for å prøve noe nytt i forhold til overnatting.  Vi leide hytte på turiststedet Liomseter innerst i parken.  Hytten var primitivt men romslig, og den hadde en bra vedovn med en kasse bjørkeved.  Og stedet hadde en fin hovedbygning med hyggelig betjening.  Kaffe (mange kopper) i salen for å begynne dagene og en fin elgstek middag om kvelden.  Et fint sted.

På fredag våknet vi til en kald vind fra nord og 8 grader.  Vi bestemte oss for å prøve noen av de små tjernene som ikke er så utsatt for vinden.  På Nyvatn, et mindre vann mellom Liomseter og Dokkvatn, fant vi bitevillig fisk i bra stekefisk størrelse.  Fisken bet på spinner, mark og flue.  Til sammen ble det tatt 16 fisk.  De fleste fikk leve videre.  Vi beholdte fire til frokost neste dag. 

På lørdag morgen ble vinden enda kaldere.  Fisken fra i går ble stekt til frokost på grill ved Nyvatn.  Det ble forsøkt noen kast i Nyvatn med ingen annet resultat enn frosne fingere.  Vi bestemte oss for et siste forsøk på Dokkvatn, hvor det blåste litt mindre.  Igjen – ingen insekter, ingen vak, ingen fisk.  Fiskedagen ble avsluttet tidlig for å kunne rekke hjem til litt fotball VM på TV.

Denne turen til Gausdal har vært en mangeårig BSF-tradisjon.   Årets deltakere, Kjell, Frank, Kristian, Odd, Erik og John er alle «Gausdal» veteraner.  Returnerer hvert år med den evige optimismen at denne gangen skal vi treffe akkurat på vulgata klekkigen.

Utemøtet på Jegersborg dammen mandag 16. juni 2014

Vi var heldig med været og fikk det nydelige parkanlegget rett ovenfor Bogstad gård helt til oss selv.  Deltakere i både de yngre og eldre årsklasser.  Det gikk unna mange grillede pølser + kaffe og brus.  Høydepunktet for kvelden var klubbmesterskap i fiskesti.  Honnør til Knut Gullbekk som la mye arbeid i å lage utfordrende spørsmål til fiskestien (6 poster og 20 spørsmål).  Vinneren av fiskesti annonseres på neste medlemsmøte.

Konkurransen ble holdt på utemøtet.

1. Jørn Hauge 49 p

2. Kjell Hammershaug 45 p

3. John Kardash 42 p

4.Kristian Engelan 30 p

5. Thorild Mikalsen 9 p

6. Erle Hauge 7 p

Årets vinner lager neste års fiskesti.

Fylkesmesterskap trad. meite 15 juni 2014

Etter at BSF sa seg villig til å arrangere FM MEITE ved Dikemark (Verkens og Nordvann) har ikke leddene som skal bistå oss, gjort det som skal gjøres. Og BSF har hatt mye extrajobb.

for å bli klare til 15-6. Og lyktes.

Etter fire timers fiske i stekende Asker-sol viste det seg at gutta fra Østfylket ikke var i nærheten av å tukte arrangørgutta. Og best av alle ble KNUT GULLBEKK med akkurat 4000 gram.  Han kan kalle seg fylkesmester i ett år!

2 store suter bidro til det flotte resultatet. Nr 2 ble John Kardash (1250 gr.), nr 3 Jan G Oppegård (810 gr) og nr 4 Kjell Hammershaug (780gr). Deretter havnet favoritten fra Udnes JFF

Idar Lethigangas 700 gr.

Havfiske Holmestrand  søndag 25. mai.

Siste Holmestrandtur før ferie.  Endelig sommer.  Fine lange norske dager.  Varmt og helt stille mens vi leter fra Holmestrand brygge.  Værmeldingen er ganske usikker.  Yr og Storm er uenig.  Storm advarer mot lyn.  Hva gjør vi på en båt midt på havet om det begynner å lyne?  Heldigvis ble det ingen storm.  Skipperen var ut dagen før og fikk lite fisk, og var derfor lite optimistisk. Vi begynte på stedet vi fikk OK med fisk på april turen.  Fisk på ekkolodd, men de vil ikke bite.  Et par sei i løpet av 2 timer.  Vi flyttet båten flere ganger.  Ikke noe bedre.  Til slutt foreslå skipperen at vi prøver et siste sted der han ikke har prøvd i år.  Her bet fisken.  Livlig i den siste timen.  Alle fikk.  Til slutt ble det 24 sei.  Flere over 2,5 kilo.  3 over 3 kilo.  Karl Erik fikk største fisk.  Sei 3.7 kilo. Alt i alt en bra tur. 

Rydding i Lomma og Lysakerelva mai 2014

Mopeder, bygningsplast, fotballer, handlevogner og sykler....

i mai har BSF "faste" oppdrag for B. Kommune med rydding av Lomma og Lysakerelva. Også i år var fremmøtet imponerende, hele12 medlemmer var med!

BSF kvitterte naturlig nok med varme pølser og "cookies" som var godt fortjent...

I Lomma var det fortsatt mye vann (snøsmelting i Marka), men ved hjelp av kommunens spesialredskaper greide jenten og gutta å få opp en del sykler. Når vannet går ned i slutten av mai,blir flere sykler og handlevogner gitt tilbake til sine eiere...Ellers var søppelmengden i Lomma mindre enn i fjor, dette gledet alle ryddehjertene. Og jammen fikk alle nybakt brød med hjem fra Værtshuset - stor overraskelse!

Sagnomsuste Lysaker`n ga også mindre søppel enn forventet. Pølseseansen ble derfor betydelig lenger enn vanlig, og midt i områdets flotte stisystem kunne alle slappe av litt...

Siden elva var beskjedent utstyrt med søppel, flyttet alle seg til Skogveien Busstopp. Her var bygningsplast, moped og mye annet kastet i skogkanten ved elva. B K har i prinsippet stengt denne muligheten, men sperresteinene var flyttet på, og dermed fikk BSF-gjengen en stor extrajobb. VEL BLÅST både i Lomma og Lysaker`n.

Havfiske Holmestrand søndag 28. april 2014

Klokken 7 seilet vi fra Holmestrand brygge på speilblankt hav på en av aprils fineste dager.  Skipper Gunnar har funnet et nytt sted som har gitt bra fangst i de siste dagene.  Men som så ofte ble ikke vår fiskedag lik gårsdagens.  Starten gikk tregt.  Etter hvert begynte fisken å livne til.  Det ble tatt noen fin sei, men det ble langt mellom hver fisk.  Men etter en dags fiske ble resultatet ikke så verst likevel.  Det ble tatt til sammen 28 fisk.  18 var av brukbar størrelse.  Flere sei mellom 2 og 2.5 kilo.  Kjell fikk dagens største fisk, en torsk på 2,6 kilo.  Litt merkelig, men hvittingen som vi normalt tar mange av, ble fraværende. 

Sluttresultater fra isfiske cup BSF/LSF

LSF / Cato har akkumulert resultatene fra årets isfiske cup .  Raymond Hansen fra BSF var beste fisker individuelt mens LSF vant lagkonkurransen.  LSF fikk  totalt 34815 g. mens BSF fikk totalt 27210.

Klubbmesterskap isfiske 15. mars 2014

KM ble holdt på Finsrudvann i Asker.  Den varme mars måned har gjort det vanskelig for vi isfiskere.  Isen er utrygg på mange vann i vårt nærområde.    Men isen på Finsrudvann var overraskende bra.  Det som for en måned siden var overvann har hardnet til et nytt lag med is.

Fiske var som det pleier å være når det blir mesterskap.  Fisken forstår at det er noen ting på gang og forsvinner til et eller annet ukjent sted.  Men slik som det pleier å være, de som er dyktige isfiskere får fisk uansett.  Det var BSF’s 3 beste isfiskere de siste årene som også var best i dag. 

Resultatet ble:

1.

2. 

3. 

4.

5.

6.

7. 

Knut Gullbekk

Raymont Hansen

Jan Gunnar Oppegård

Kjell Hammershaug

John Kardash

Grete Zamecznic (7 år)

Nikolaj Zemecznic

1850 gr.

1450 gr.

1430 gr.

1000 gr.

400 gr.

160 gr.

20 gr.

Største fisk John Kardash 160 gr.

BSF fiskere oppnår gode resultater fra isfiske mesterskap.

BSF har vel ikke imponert på isen i vinter? men her er 2 knallbra resultater:

SKRUKKLISJØEN F M Akershus, Jan G. Oppegård nr. 3 i sin klasse.

SONEREN i Buskerud, Raymond V.-Hansen nr 3 i sin klasse.

BSF /LSF cup på Bergstjern søndag 9. mars 2014

Denne søndagen var ingen stor dag for BSF fiskerne.  Bare 3 fra BSF, mens LSF hadde 6 fiskere.  Isen var tynn, men den holdt.  Været var bra.  Sol med temperatur godt i pluss.  Men fisken var ikke bitevillig.  Knut Gullbekk var beste fisker  for BSF, mens Arnfinn Solli fra LSF var overlegent best av alle fiskere.  LSF var klart vinner av lagkonkurransen.  Detaljerte resultater publiseres så snart vi har mottatt fra LSF.

Fylkesmesterskap isfiske lørdag 22 februar 2014 på Finsrudvannet

På grunn av dårlig isforhold ble mesterskapet flyttet til Finsrudvannet i Asker.  Vannet er liten, og det ble trangt med over 50 fiskere.  Men kuldeperioden gjorde isen fremkommelig.  Ingen overvann.  Flere fra BSF fisket Finsrudvannet et par uker i forveien og fikk bra med fisk.  Men som så ofte når det gjelder den virkelige dagen, bet ikke fisken.  Kun 2 Akershus fiskere klarte å fange over 2 kilo (beste fisker 2083 g).

BSF stilte med et lag: Knut G, Nicolaj og John.  Laget ble nest sist med 2400 g.  Men det var veldig tett i den midtre delen av tabellen.  Et par pene fisk til og laget hadde steget flere plasser.  Knut Gullbekk var beste fisker for BSF med 1049 g.

Isfiske cup BSF / LSF Harestuvann  Søndag 16. februar 2014

Etter en lørdag med håpløst forhold på Brennsrudvann i Asker, opplevde vi noe bedre vær på Hadeland.  Men isen var dekket med overvann, som  gjorde for vanskelig fremkommelighet til tross for at isen var trygg.  Denne søndagen var dagen da BSF fiskerne aldri fant fisken, til tross for mye vandring i sludd og overvann, og mange borede huller.  LSF fiskerne hadde en mye bedre dag.  Flere er kjent med Harestuvannet og fant fisken ganske umiddelbart.  Resultatet ble en overlegen seir for LSF.

På pluss siden fikk John Kardash fra BSF dagens største fisk, en abbor vekt 940 g i tillegg til 2 abbor, hver på 300 g.

Isfiske cup BSF / LSF Brennsrudvann Lørdag 15. februar 2014

Dagen begynte med vått snø som dalte ned og fortsatte gjennom hele stevnet.  Isen var dekket med 25 cm med snø pluss overvann nesten over støvlene. Flere fra BSF fisket Brennsrudvann i de siste ukene med bra fangst, men på denne lørdagen vil ikke fisken bite. Ingen klarte å ta over 2 kilo.  Det var BSF’s fiskere som mestret forholdet best med de 4 første plassene.  Førsteplass gikk til Kjell Hammershaug med 1,56 kilo.  Største fisk fikk Stein Ødegård LSF – abbor 270 g.

BSF prøvde Brennsrudvann på Lørdag 8. februar

Det har ikke vært en lett tid for isfiskere.  Fjorden er utrygg.  Flere lokale vann har dårlig is.  Noen isfiske stevner er avlyst.  Men på lørdag fikk vi en overraskende opphold i det triste været.  Sol og minusgrader.  Det ble meldt at isen på Brennsrudvann i Asker var bra.  Så 3 BSF’ere, Eirk, Knut G og John bestemte seg for å ta en prøvefiske tur med tanke på at vannet kan brukes til BSF /LSF cup.

Ingen har vært på vannet for en stund.  Vi måtte vade gjennom 30 cm med snø for å komme til.  Vannet var dekket med snø og overvann.  Ganske tungt føre.  Men isen var bra, over 30 cm.  Og det var bra fiske.  Alle fikk mange fisk, men ingen stor fisk.  Knut veide inn egen fangst til over 5 kg.

Vannet kan brukes til stevne, men noen seksjoner hadde tynn is og må evt. Sperres til konkurransen.

Klubbmesterskap isfiske på sjøen søndag 2. februar 2014

På søndag ble det arrangert for første gang klubbmesterskap i isfiske på sjøen.  De siste ukene har det vært drømmeforhold på fjorten med minusgrader og god is.  I dag snudde været.  Det ble plussgrader, sørpe, overvann, vind og sludd.  Likevel møt 6 BSFere opp for 5 timers konkurranse på isen.  Fisken var ikke veldig bitevillig.  Det ble mange huller boret og mye leting etter fisk.  Men de to BSF fiskere som i alle år har vært suveren på fjordisen klarte å mestre forholdet og finne fisken.  Det ble «close match» mellom Knut Gullbekk og Jan Gunnar Oppegård.  Til slutt hadde Knut større fangst.  Knut hadde også størst fisk vekt 3360 gram.

Resultatet:

1)      Knut Gullbekk:                 14,0 kilo

2)      Jan Gunnar Oppegård:12,28 kilo

3)      Jan Egil Oppegård:          5,29 kilo

BSF hjelper forskningen

BSF - gutta bruker ikke BURUDVANN bare til sommer og vinterfiske. I slutten av januar var Norsk Fjernsyn AS på tråden: Kan dere bli med til Burudvann denne uken, og bistå med innsamling av vannprøver? Vi har verken spade eller isborr... Vi filmer seansen, det tar et par timer. Svaret ble ja....

BSFs utsendte geleidet " amatørforskerne" Berit og Eldfrid og TV-gutta gjennom Lommedalen, fant Burud i snøværet, laget sti i nysnøen for damene, skuffet snø og borret et par hull nokså nær land. Thorleif fra NIVA kom også, og dermed startet ca 1 t. opptak med BSFs mann plassert langt fra alle kameralinser.

NIVA-mannen tok prøver av nysnøen som lavet ned og Buruds forholdsvis fine vann, og sammen med regnprøver fra Eldfrids veranda vil dette bli grunnlag for et PROGRAM på TV 2 i APRIL.

Hovedspørsmålet til Berit og Eldfrids prøvetaking er: Spyr flyene som går nokså lavt over A. og B., ut kjemikalier som vi ikke ønsker besøk av? Fagbetegnelsen er CHEM TRAILS....

Den som lever får svaret i april.

BSF / LSF isfiske cup på Mæna 26. januar 2014

Konkurransen var en kald fornøyelse.  7 minus og lett vind.  På den positive siden ble det tatt mange fisk.  De fleste fikk over 2 kilo.  Oppmøte var veldig bra tatt i betraktning været og avstanden.  Vannet er langt nord i Hadeland.  BSF som lag var best denne dagen.  BSF fisker Nikolaj Zamecznik fikk flest fisk individuelt med 5070 gram.  Kjell Hammershaug fra BSF fikk største fisk vekt 280 gram. 

Isfiske cup BSF / Lillestrøm lørdag 11 januar 2014

Stevnet var planlagt på Stovivann men måtte flyttes til Burudvann grunnet dårlig isforhold på Stovi.  Isen var trygg, målt til 20 cm, men fiske på Burudvann var som så ofte lunefull.  Fiskerne måtte lete etter fisken.  Områder som ga fangst ble plutselig uten fiskebit.  Men som vanlig var det de beste fiskerne som mestret forholdet.  Raymond Hansen var best med over 2 kilo fulgt tett av Kjell Hammershaug og Knut Gullbekk.  BSF som  lag fikk størst fangst med 5,6 kilo mot 3,6 for Lillestrøm.

BSF fiskerne har brukt mange timer på isfiske på Burud, og vannet er så å si vår hjemmebane.  Lokal kunnskap ble utslagsgivende.

Drøbak havfiske 29 desember 2013

En bra tur tidligere i desember.  Dette måtte vi prøve en gang til.  Vi avtalte med skipper Berger for en tur på årets siste søndag.

Dagen begynte med regn og vind, men været ble etter hvert sol og varme på en stille Drøbaksund.  Det var meldt bra med sild på Hurumsiden av fjorden.  Skipper fant sildestimen via ekkolodd og alle fikk bra fangst.  Fiske etter torsk måtte prøves.  Båten reiste til en kjent torsk kulp litt syd for Drøbak sentrum, hvor fiske pågår på 100 meters dyp.  Denne var ikke dagen.  Ingen napp.  Båten styrte igjen mot Hurum for å finne sildestimen.  En god sjanse for å treffe store torsk som jaget silden.  Ettermiddagens fiske ga enda flere sild pluss noen få torsk.  Til sammen ble det tatt over 60 kilo med sild pluss 5 torsk. 

Siktur til Jarenvann søndag 15 desember 2013

Søndag var dagen for BSF’s tradisjonell siktur til Jarenvann på Hadeland.  Dagen begynte med uhyggelig regn, tåke og plussgrader.  Men oppslutningen var bra likevel.  9 fiskere møt opp på isen.  Været bedret seg utover dagen.   Denne turen har i tidligere år gitt mange bra sik.  Det var ikke slik denne gangen.  Det ble tatt en god del mort av bra størrelse, men det var ikke det som fiskerne vil ha.  Bare 2 sik.  Flere mente at datoen var for tidlig.  Siken biter best i romjul.  Kan hende flere prøver en romjuls tur.

Dagen ble avsluttet med en bål og pølsesteking på strandkanten.  Tross alt en bedre måte å bruke en søndag enn å sitte foran TV og se på sporten.

Havfiske Drøbak 7 desember 2013

Etter årets fire havfiske turer fra Holmestrand, hadde BSF’s mest ivrige hav fiskere fremdeles smaken for mer.  Knut og Eirik ordnet med en vintertur til Drøbaksundet.  Båten var romslig med plass til 6 fiskere.  Vi var 5 fra BSF.  Skipper Birger bor ved Drøbak og kjenner de beste plassene.  Vi dro ut på et sted noen hundre meter utenfor sentrum, som er kjent for store sei og torsk.  Som så ofte er historien, var fiske forrige helg veldig bra, mens det ikke var like bra denne dagen.   Likevel fikk alle fisk, hovedsakelig store hvitting. Karl Erik fikk dagens fangst, en 5 kilos sei.  Jørn, en kamerat av Birger som var med som gjest, fikk flere store sei.  Jørn er en dreven havfisker med metoder og teknikk som vi har mye å lære av.  Dagen begynte med minusgrader og vind, men denne gruppen BSF’ere vet hvordan man skal kle seg i vinter Norge.  Etter hvert varmet solen og vi fikk en enestående naturopplevelse.  Bra tur.  Den skal gjentas.

Torskefiske ved Vollen 14 november 2013

Fire BSF’ere, John, Kjell, Karl Erik og Odd, prøvde vinter torskefiske på Vollen.  Torsken tar seg nærmere land i denne tiden.  Vi opplevde flere store torsk som beitet på krabber rett ved strandkanten.  Og det ble tatt flere fine fisk.  En torsk på 3 kilo og 2 som var rett under 2 kilo. Vi fisket til slutt ved Slemmestad og tok flere mindre fisk på agn.

 Vi har som mål å samle til fiske hver torsdag, og inviterer flere til å bli med.  Vi venter enda bedre fiske i de kommende uker.

Fylkesmesterskap i sjøfiske 2013

Mesterskapet var arrangert av Vestby JFF på Krokstrand syd for Drøbak.  Krokstrand er kjent som en bra fiskeplass.  Knut Gullbekk vant FM på Krokstrand for 2 år siden med 18 kg torsk.  Denne gangen  viste været seg ikke fra sin beste side, med vind fra nord som lagde bølger og strøm. Dette gjorde for vanskelig kast og drift av sene i luft og vann, spesielt første halvdel av konkurransen. Årets første snø falt fra himmelen.

Minstemål på fisk er innført, og det er noe som vi må følge. Torsk 45 cm, Sjøørret 35 cm, Sei, Lyr, Hvitting 32 cm. Flyndre 25 cm. Vi lot all annen fisk gå utenfor denne regelen. Det ble fisket arter som, torsk, sei, makrell, flyndre og berggylte, en annen art som finnes denne plass. Det ble tatt 4 stk berggylte.  Knut Gullbekk som vant der for 2 års siden med 18 kg torsk, fikk en dårlig dag. 1.6 kg i år, noe han ikke var fornøyd med.

Vinner og Fylkesmester ble Knut Hoftvedt fra Lillestrøm sportsfiskere.  Sølv til vår egen Odd Jansen og bronse til Asgeir Wien fra Asker JFF. Knut Hoftvedt fikk 8.6 kg. torsk, toer Odd fikk 3.6 kg. torsk og Asgeir fikk 3.3 kg. torsk og bergylt. Klar seier til Knut H. Gratulerer så mye. Vi i BSF ønsker at han blir med på neste års mesterskap, for da er det BSF som skal arrangere FM. Da må han regne med hard konkurranse fra «lokale» fiskere. BSF var bra representert på mesterskapet med 6 deltakere. Resultater fra BSF deltakere:  Jan Gunnar Oppegård 2 kg, Karl Erik 1.8 kg, Knut G. 1.6 kg.

Klubbmesterskap Sjøfiske 13. oktober 2013

Årets klubbmesterskap ble holdt på «Slottet».  «Slottet» er et havområde ca 3 km syd for Sætre, i nærheten av Sandspollen.  Mesterskapet ble holdt i nydelig solfylt høstvær med stille sjø.  12 BSF’ere deltok i konkurransen.  Det beste oppmøte i flere år.  «Slottet» er kjent som en god fiskeplass.  Flere lokale fiskere fortalte om en veldig bra fiske forrige helg.  Men denne søndagen var ikke dagen for den store fiskeopplevelsen.  Det ble tatt flere sei og lyr under tellende minstemål 35 cm, og noen få fisk over minstemål.  

Mesterskapet var ikke uten forviklinger.  3 av deltakerne som gikk over 3 km til å fiske på Sandspollen, gikk seg bort på tilbaketuren og ankom for sent til veiing, slik at deres fangst ikke ble tellende.

Årets vinner var Karl Erik Lindahl med en pen lyr.  Det er til å nevne at Karl Erik også var fjorårets vinner.

I barneklassen fikk Philip og Grete fisk.  Begge fikk hver sin premie for god og tålmodig innsats.

Havfiske Holmestrand 6. oktober 2013

Etter fisketur med skipper Gunnar oktober -12 og bl.a. 32 sei i Bærumsbilene, kom gjengen raskt ned på jorda søndag 6 -13. På tross av 5 timers intenst fiske og "all verdens" agnvarianter ble det kun 6 sei og 3 torsk oppe på dekk. I tillegg ganske mange hvitting og noen makreller i det fine sommerværet, så da ble det vel middels fangst denne gangen?.

 Eirik lurte opp flest fisk (11-12 stk), John den største: sei som nærmet seg 1 3/4 kg. John fikk dermed så mye cash som premie at både vaffel, bensin og El ble betalt!

 Utpå ettermiddagen var alle 8 enige om at det var en fin DAG.

Resultater KM fiskesti 2013

Klubbmesterskap fiskesti var avholdt som en del av utemøtet på Jegersborg dammen den 10. juni 2013.

 Resultater KLM Fiskesti 2013

 1. Knut Gullbekk 22 poeng

 2. Nicolai Zamecznik + (Greta) 15 -«-

 3. Raymond Vaaler-Hansen+(Filip)15 -«-

 4. Kjell Hammershaug 13 -«-

 5. Tommy Sandli 12 -«-

 6. John Kardash 8 -«-

Max poeng spørsmål 29 + Flue/slukkast 18 = 47 poeng.

 Knut Gullbekk lager KLM Fiskesti for 2014

Harrtur til Rena 13-15 september 2013

Årets harrtur til Rena hadde 4 deltakere: Kjell, Eirik, Lars og John.  Vi overnattet på Kvile Camping slik vi har gjort mange ganger.  På fredag kveld fisket vi på Glomma rett nedenfor camping plassen.  Vi kom sent i gang men hadde likevel en bra fiske i en solfylt kveld.  Det ble tatt 13 harr til sammen.

På lørdag delte gruppen seg.  Lars og Eirik reiste til Rena elva.  Der var det ikke fisk å få.  De reiste tilbake til Glomma og fisket noen kilometer ovenfor Rena.  De hadde en bra fiske og tok mange harr.  John og Kjell prøvde seg på Sørknes (rett nord for Rena sentrum), hvor det normalt er bra fiske.  Denne gangen var Sørknes et dårlig valg.  Bare noen få små harr.  Vannstanden på Glomma var rekordlavt.  Det har tydeligvis virket inn på fiskens standplasser.  Resultatet fra lørdagens fiske ga til sammen 80 harr.  Erik 35, Lars 35, John 5, Kjell 5. 

Lørdag kveld begynte en intens regn som fortsatte utover søndag morgen.  Regnet ødela muligheten for fiske på søndag.  Tross for litt skuffende forhold var det en trivelig helg med øl og litt av hvert.   Mange gode fiskehistorier.  Vi fikk også anledning å legge opp en slagplan for vinterfiske. 

Havfiske Holmestrand 8 september 2013

Dagens tur pågikk i nydelig høstvær.  Sol, stille hav.  Vi kunne kaste jakken.  Turen gikk sydover i retningen Horten til et område vi ikke har fisket i år.  Vi var heldig og fant et sted hvor fisken bet med en gang.  Vi fikk makrell, sild, hviting og flere pene torsk.  Denne gangen uteble seien.  Alle fikk fisk.  En virkelig vellykket tur.  Nå venter årets siste tur i oktober.  Erfaringer fra tidligere år er at denne turen kan være av hardeste sort når det gjelder sjø og vær.

KM meite på Burudvann 25. august 2013

Søndagens Meite klubbmesterskap på Burudvann var bedre besøkt enn på mange, mange år!!! Litt for sterk sol irriterte tydeligvis ikke verken ørret, brasme eller abbor - mesteren

 Eirik fikk rikelig av alle sortene og vant klart med over 3.5 kg. BSF gratulerer!

 res: 1 Eirik Gundersen 3.550

 2 Knut Gullbekk 1.800

 3 Jan G. Oppegård 0.800

 resten av delt. var mer beskjedne

F M MEITE PÅ SOLLIHØGDA 18-8, BRONSE TIL GULLBEKK!

Selv om solen skinte under premieutdelingen, var fiskerne denne gangen max uheldig med forholdene: Vind og regn gjorde meitemesterskapet krevende og utrivelig! Etter 4 timers meite var det likevel favorittene Idar Lethigangas, Udnes jff (midten), Terje Ranheim, Eidsvoll Skog jff (t.h.) og Knut Gullbekk som tok gull, sølv og bronse på Store Tjernsli. Lethigangas lurte 1010 gr. abbor, de 2 andre henholdsvis 890 og 710 gram.

John, Knut og Kjell arrangerte for BSF, bl.a måtte gutta jobbe noen timer dagen før stevnet etter nye regler fra Forbundet vårt....

Takk til Sollihøgda for lån av arrangørsted.

Meitecup BSF / Lillestrøm 25 juni 2013 på Tyrifjord

Meitecupen på Tyrifjord ved Storøya ble holdt i strålende vær hvor det gikk an å kaste jakken.  Oppmøte var årets beste med 10 fiskere, 6 fra BSF.  Resultatene varierte veldig, med vinneren over 5 kilo og flere drevne fiskere ned mot 1 kilo.  Til tross for et imponerende resultat av Cato Røenbakken ned 5,6 kilo, ble det BSF som var best sammenlagt.  Oversikten over dagens konkurranse og sammenlagt resultat for alle 3 stevner er lagt ved.

Gausdal ørretfiske tur 21-23 juni 2013

Årets Gausdal tur var som alltid helt ulik tidligere turer.  Vinteren har vært lang og kald og vulgata klekkingen som normalt er godt i gang i juni var forsinket.  Det var faktisk lite insekt klekking og fiske vak i noen av vannene.  Ingen god situasjon for fluefiske.  Det ble sluk og mark som måtte til.

På torsdag var det nydelig vær.  Alle fikk fisk.  Den største fikk Kristian på 650 gram.  På fredag kom en ganske drastisk værendring.  Ekstremt mye regn og vind.  Flere prøvde seg likevel og det ble tatt fisk på mark.  På lørdag fortsatte det dårlig været.  Det ble enighet at det var ingen vits å holde ut til søndag.  Hytten ble ryddet og alle reiste om formiddagen. 

Til sammen var vi 6 på turen.  Kjell, John, Thorild, Kristian, Odd og Eirik. En gruppe som etter hvert har brukt mange junihelger i Ormtjernkampen nasjonalpark og kjenner alle vannene.

Vi var heldig å få leid en all right hytte med gass komfyr til matlaging.  Menyen var stort sett mannfolk stil.  Mye pølser og flesk, men også en del selvfanget fisk.

Meitecup BSF / Lillestrøm Sportsfiskere 18. juni 2013

Lillestrøm sportsfiskere var overlegen på hjemmebanen.  Fiskestedet er rett ved elva som grenser til Lillestrøm by.  Fiskearten som for det meste ble fanget var laue.  Laue er en liten sølv fisk som biter nesten med en gang agnet kastes i vannet.  Utfordringen er at den også er liten av vekt.  Norges rekord for laue er 76 gram.  For å vinne må man fange mange.  Finne et sted med en stim og være effektiv med å ta fisken av kroken, agne og få line i vannet igjen.  Denne type fiske var Lillestrøm fiskerne veldig god på.  LSF tok de 5 første plassene.  Det er til å nevne at BSF med Knut Gullbekk har vunnet på Niteelva 2 ganger tidligere.  Denne gangen valgte tydeligvis BSF fiskerne feil sted på elva.

Barnas fiskedag på Burudvann 16 juni 2013

Barnas dag på Burudvann var en stor suksess.  Det ble til sammen 79 fiskere.  Ca 70 fisk var tatt. Abbor og brasme beit villig. Det gikk 250 meitemark til fiskemat.  BSF’erne gjorde en kjempe jobb i over 5 timer. Kiosken var populær med rimelig pølser.

Deltakere fikk informasjon om BSF og NJFF.  8 stk meldte interesse for å bli medlemmer.

Utemøte på Jegersborg dammen 10 juni 2013

En fin sommerkveld med sol og pølser på bål. Til og med fikk barna flere ørret i dammen.  Kristian lagde fiskesti – like vanskelig som alltid.  Vi var 10 til sammen.  Fint å få med barn denne gangen, vår neste BSF generasjon.

Meitecup BSF / Lillestrøm 3 juni 2013 på Dikemark

Årets første sommer meite konkurranse mellom Lillestrøm og BSF ble avholdt under truende vær,  en meldt storm som aldri kom.  Isteden ble det sol og fint forhold.  Nordvannet på Dikemark er kjent som en bra fiskevann, og tidligere konkurranser har gitt mye fisk.  Men denne gangen, som så mange ganger, var det ikke lett å få fisken til å bite.  Alle fikk fisk, men ingen med stor fangst.  Kjell Hammershaug BSF var best sammenlagt med 950 gram.  BSF vant så vidt med 2250 gr. Mot 2170 gr. for Lillestrøm.  Deltakelsen var bra med 9 fiskere til sammen. 

75 år jubeliumsfest 1 juni 2013

BSF’s 75 års fest ble holdt under strålende vær på Øvrevoll selskapslokaler.  Det passet bra til uteaktiviteter: natursti og kastekonkurranse.  Det var over 20 deltakere, både BSF veteraner og ektefeller.  Maten var utmerket med tapas og hjemmelagde kaker.  Utover kvelden ble stemningen bare bedre.  Til og med en del dreven fiskere som vi sjelden ser på dansegulvet var opp og svingte.

Vi må takke festkomiteen, Einar, Kristian, Thorhild og Knut for at kvelden ble en stor suksess. Det ligger mye arbeid og planlegging bak en slik kveld.

Rydding i Lomma og Lysakerelva 15 og 22 mai 2013

rydding masse søppel v LOMMA, medlemmene gjorde en kjempejobb i løpet av 15-5 mellom Mølladammen og Glitredammen, akkurat nå er d strøkent ved siden av elva. Sykler og handlevogner

tas opp senere (etter flom)

Hele 8 medl. stilte 22.5 v Jar Skole selv om regnet silte ned hele kvelden. Skikkelig flom i elva, men nå er d helt strøkent langs Lysakerelva.

TAKK TIL SPREKE MEDL. SOM STILTE OPP I REGN OG SOL.

Havfiske 26. mai 2013

6 deltakere.  Nydelig dag.  Veldig varmt.  Denne gangen vsr det bra sei bitt.

10 sei halt opp, største 3.5 og flest fikk EIRIK, torsk og andre fiskeslag hadde pause.

Bra plassering for BSF fiskere i NM i mormyshkafiske

i helgen var det endelig tid for NM i MORMYSHKAFISKE, og jentene og gutan fant trygg is i Trysil!!!

Etter 2 runder på isen fikk Nikolaj Zamecznyk en hederlig 20 plass, og ble best av BSF`erne. Stevnet ble arr. på Ulvsjøen.

Havfiske tur til Holmestrand 21. april 2013

5 timer med tåke, men skippern kjørte aldri på land, 1 time med sol.

Kristian fikk dagens største, torsk 4 kg. Ellers var torsken ikke på hugget.

Heldigvis bodde mellomstor sei (1 - 2,8 kg) i fjorden fortsatt. Gjengen lurte opp 12 stk., mange gode middager!!

Referater fra året 2012

Isfiske cup - BSF/ Lillestrøm 16 februar på Steinsfjorden

BSFs ivrige isfiskere har igjen fullført 5 beinharde kamper mot Lillestrom SF, men nå blir d verre:FYLKESMESTERSKAP og NMtilsvarende!!!

På Burud -og Stovivann nappet d så bra for BSFerne at seieren var innen rekkevidde. På Heia -og Mjærvann samt Steinsfjorden ble Lillestrømgutta

alt for sterke, og gullet havnet øst for Oslo.

2014 Fightene mot Lillestrøm fortsetter...KNUT G og JAN G. setter opp BSFs stevner som skal være på 2 ikke besøkte vann tidl., Steinsfj. tar 1 års pause og LYSEREN blir arena!!!

Barnas Ifiskedag på sjøen søndag 10. februar 2013

Selv om Sjøholmen Maritime Senter var initiativtager, var B S F sterkt delaktig i søndagens arrengement utenfor Saraholmen. Jan Gunnar, John og Thorild betjente

BSF-bordet så bra som det var mulig i gråværet, og kanskje blir det 1 eller 2 nye medlemmer av de 50 brosjyrene som ble delt ut til barna?

80-90 barn fisket 2-3 t. hver, og lurte opp ca 25 hvitting. (I tillegg bidro mammaer og pappaer med ca 10 hvitting og 1 torsk). Alle barn som fikk opp fangst, mottok en flott

premie av Sjøholmen!; også fangst hos de voksne ga premie til avkommet ettersom dommerne var meget snille....

I det store og hele sa alle at det hadde vært en fin dag!

Nørges cup nr 6 på Steinsfjorden søndag 10. februar

Nicolai Zamecznik og Raymond Hansen representerte BSF på Steinsfjorden.

Nicolai og Raymond fisket glimrende.  ble nr 15 og 13.

Isfiske cup - BSF/ Lillestrøm 9 februar på Mjærvann

Igjen en dag med treg fiske.  Igjen var det Lillestrøm som klarte seg best på en vanskelig dag.  Et lyspunkt.  Jan Gunnar fikk dagens største fisk som han gjørde i forrige ukens konkurranse. 

Isfiske cup - BSF / Lillestrøm 2. februar på Heiavann

BSF hadde ikke dagen denne lørdagen.  Vi fisket på den delen av vannet som har gitt mange fisk i tidligere år.  Denne gangen var fisken lite bitevillig. Mange frustrerte fiskere.  Vi valgte tydeligvis feil side av vannet.  Lillestrøm fant fisken og hadde en brukbar dag.  Jan Gunnar med største fisk.

Isfiske cup - BSF/ Lillestrøm  19. januar 2013 på Stovivann

Ikke mindre enn 6 av våre isfiskere slo grusomt til på Stovi idag og

bidro m. viktige kilo og poeng:

Plass

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Navn

Raymond Hansen

Cato Røenbakken

Eirik Gundersen

Knut Gullbekk

Steinar Holte

Arnfinn Solli

Nicolai Z

Knut Larsen

Jan Gunnar Oppegård

Svend Wiik

Stein Ødegård

Kjell Hammershaug

lag

BSF 

LSF

BSF

BSF

LSF

LSF

BSF

BSF

BSF

LSF

LSF

BSF

vekt

5940

4620

3970

3740

3660

2690

2580

2420

2160

2150

1820

1620

Isfiske cup - BSF mot Lillestrøm søndag 6. januar 2013

På søndag 6. januar stilte BSF mot konkurrentene fra Lillestrøm. Søndag var første harde kamp, på Burudvann.

Flott is og pent vintervær hjalp litt på abborbettet, og de fleste deltakerne hadde føling med abboren flere ganger. Etter 4 timers fiske viste det seg at outsiderne fra Bærum Sportsfiskere ble for gode denne

gangen, men Lillestrøm imponerte også med sine 6.6 kg mot våre 8.4.

Individuelt delte Knut Gullbekk og Knut Larsen førsteplassen med 2.870 kg 

og Raymond Hansen fulgte pent opp med 2.750 på fjerdeplass.  Lillestrøms beste ble Svend Wiik, 2 760 gr.

For å spare utsatt ørret, fisket ingen opp denne!

Siktur til Hadeland 16. desember 2012

Midt i desember var det igjen på høy tid å gå amok på Jarenvann:SIKFISKE!!!

8-9 medlemmer reiste til Hadeland søndag form., var svært optimistiske og fisket med all slags utstyr. Og de som kikkfisket så mye sik i ulike vannlag, men

bite på bæringenes utstyr ville siken ikke...

utpå ettermiddagen var kun 10 sik halt opp på isen.

Fylkesmesterskap sjøfiske på Sjøstrand 21. oktober 2012

Det ble BSF's dag.  Gull til Karl Erik Lindahl, Sølv til Knut Gulllbekk,  Bronse til Eirik Gundersen.  Gull i barna klassen til Filip Vaaler-Hansen.  Alle BSF'ere.  Gratulerer.

Harrtur til Rena / Glomma 14-16 september 2012

Årets tur til Rena / Glomma var kanskje den beste i forhold til fiskefangst.  På lørdag ble det tatt ca 120 fisk mellom 5 fiskere.  På søndag hvor vi hadde en kortere dag ble det tatt over 50 Harr.  Størrelsen på fisken var bra.   De fleste fisk ble gjenutsatt.  Vi tok hjem nok til et par gode middager.    Dagen på lørdag begynte dårlig.  Vi fisket 3 timer på det stedet som alltid har vært bra.  Ingen fisk.  Vi flyttet nedover elva noen hundre meter og kom umiddelbart til fiskenapp.  Til slutt fant vi en strekning hvor harren hadde samlet seg.  Fisken bet hele tiden.  Som vanlig var det superpuppan som fungerte best.  Men det ble tatt mange fisk på maur imitasjon og fallskjerm fluer.  Hemmeligheten til suksess med harrfiske er ikke valg av flue, men heller til å finne fisken.  De samler seg aldri på samme sted fra år til år. 

Deltakerne var den samme BSF gjeng som har vært med så mange ganger tidligere.  Kjell, John, Eirik ,Thorild og for første gang Lars Osa.  Vi var heldig med været.   2 stort sett sol dager.  Vi spiste og drakk en del øl utendørs på en stjerneklar natt på Kvile.  

Til neste år må vi jobbe med å få flere med på denne fin helg.  Turen burde passe bra til Nordmarka fluefiskere.  Ingen grunn til å legge stanga i skapet 1. september.   Og det er til å minne om at det er ingenting eksklusivt med denne turen.  Alle er velkommen, også de som ikke fisker flue.  Om noen har lyst til å lære fluefiske, har vi alt av utstyr til å låne.  Et bra sted å begynne.  Her får du fisk. 

Havfiske på Holmestrand 9. september 2012

Årets septembertur til Holmestrand var en av våre beste når det gjelder fiskefangst.  32 store sei (120 kg) pluss torsk og hviting.  Største 5,5 kilo.  I tillegg var vi heldig med været.  Speilblankt hav.  Kunne ta av jakken og nyte solen.  Går det an å finne en bedre måte å bruke en søndag i september?  Nå må flere bli med. Ikke tenk på havfiske utstyr.  Det kan du låne av oss.

Familiedag på Østernvann 2. september 2012

Klubbmesterskap i meitefiske 25. august 2012

Også i år ble dette gjennomført på Burudvann.Det var 6 deltakere.

Vinner i år ble John Kardash, som var den eneste som fikk brasme. Han fikk 3 stykker, og endte med 2,55 kg.

Deretter fulgte Knut Gullbekk på annenplass, og Knut Lerfaldet ble nr 3.

Tur til Gausdal, juni 2012, les mer her

Klubbmesterskap i fluefiske 3. juni 2012

Planen var å gjennomføre dette i Lysakerelva, men arrangementet ble avlyst grunnet dårlig oppmøte.

Meitecup Lillestrøm - BSF

Det arrangeres 3 stevner;

31. mai i Nitelva

6. juni i Kolbotnvann

13. juni i Tyrifjorden

Fluekasterkurs Kalvøya 14. mai 2012, les mer her

Havfisketur Holmestrand 14. mai 2012, les mer her

Rydding langs Lomma 9. mai 2012

Vi hadde dugnad og ryddet langs Lomma, les mer her

Klubbmesterskap BSF isfiske Hogstadvannet 26. februar 2012, les mer her

Isfiskecup mellom Lillestrøm sportsfiskere og Bærum sportsfiskere 2012, les mer her

Storfiskkonkurranse BSF 2011, les mer her

Sikfiske på Jarenvannet 18. desember 2011, les mer her

Fylkesmesterskap sjøfiske Krokstrand 23. oktober 2011, les mer her

Havfisketur Holmestrand 16. oktober 2011, les mer her

Harrfiske tur til Rena oktober 2011, les mer her

Klubbmesterskap sjøfiske på Sjøstrand 9. okt 2011, les mer her

Havfisketur Holmestrand 4. september 2011, les mer her

Klubbmesterskap i meitefiske på Nordvann i Asker, les mer her

Onsdagscup i tradisjonelt meite, les mer her

Havfisketur Holmestrand 15. mai 2011, les mer her

Skogseidvann april 2011, les mer her

Havfisketur til Holmestrand 10 april 2011, les mer her

Klubbmesterskap i isfiske på Burudvann  27. mars 2011, les mer her

Isfiske ved Sætre mars 2011, les mer her

Roasten mars 2011, les mer her

Isfiske ved Snarøya februar 2011,  Les Mer Her

Isfiske på fjordisen utenfor Kalvøya, januar 2011  Les mer her

Isfiskecup mellom Lillestrøm sportsfiskere og Bærum sportsfiskere 2011

Sikfiske på Jarenvannet 19. desember 2010,  les mer her

Røyefiske Engerdal november 2010, les mer her

Tur til Finnmark juli 2010, les mer her