Hvorfor bli medlem i BSF

Det er morsomt å fiske – en egen spenning å trekke fisk opp av vannet.  Fiske gir anledning til kontakt med naturen, enten det er sjø eller marka.  Det er noe eget med å sitte alene ved et stille vann og nyte øyeblikket. 

 

Det kan være sjarm i å fiske alene, men det kan også være givende å dele fiskegleden sammen med andre.  I tillegg til fellesskap kan vi lære av å fiske sammen med andre dyktige fiskere.  Det som gjør fiske morsomt er at vi aldri er ferdig utlært, aldri helt fornøyd, alltid vet at vi kan bli bedre.

 

Denne interessen for felleskap og for å bli bedre fiskere er det som har holdt Bærum Sportsfiskere sammen som forening siden 1938. I 2023 feiret BSF 85 års jubileum med en fin fest for medlemmer og ektefeller.  Vi er 65 medlemmer.

 

Medlemsmøter - Vi avholder 4 innendørs medlemsmøter per år.  Møtene finner sted på klubbhuset til Helset IF ved Helsetbanen i Lommedal. I tillegg har vi utemøte på Burudvann i juni måned. Har du lyst er det bare å møte opp på et medlemsmøte for å se hva vi holder på med.

Turer / reiser - hvert år arrangeres felles fisketurer til aktuelle vann og vassdrag. I år ble det sjø ørret tur med båt i sandviksbukta pluss reise til Oskarsborg festning for å fiske lyr.

Havfiske - Vi arrangerer en vår og en høst havfisketur ut fra Holmestrand.  Båten har plass til 8 fiskere.

Isfiske – Vår isfiskesesong begynner i desember med siktur i Hadeland.  I januar begynner vi med isfiske cup mellom Asker JFF og BSF som arrangeres av begge foreninger.  I februar reiser vi til Tunhovd for en langhelg med røyefiske. Ellers deltar flere medlemmer i lokale cup og konkurranser eller møter sammen for en felles fisketur til våre lokale vann.

Konkurranser – Det er inspirerende å konkurrere.  Flere BSF medlemmer deltar i konkurranser på høyt plan, NM og Fylkesmesterskap.  I tillegg holdes klubbmesterskap i sommer og vinter-fiske pluss konkurranser mot andre lokale foreninger.  Man skal ikke være redd for å delta i konkurranser.  Det er plass til «hverdags» fiskere, og det er her vi kan lære.

En forening for alle – Bærum Sportsfiskere strever for å gjøre alle medlemmer velkommen.  Turene og aktivitetene er åpne for alle medlemmer.  Hvis du mangler utstyr kan du låne, og vi kommer gjerne med tips og veiledning om fisketeknikk.

 

Hvis du vil vite mer kan du se på vår hjemmeside baerumsportsfiskere.org.

Interessert i å bli medlem i BSF?  Send SMS til 99 48 47 24 eller epost til

t-kardas@online.no