BSF KM meitecup stevne 2 - 20. juni 2024 på Storøya

Stevne 2 meite ble utsatt en uke grunnet dårlig vær.  Onsdagens stevne var heltreff når det gjaldt været.  Klar himmel og vindstille.  Fiske pågikk for det meste på vestsiden av brua.  Fisken var langt ute og måtte nås med langt kast.  Elbe dupp med søkke passet bra til å nå fisken.  Utover kvelden ble det flere mort som viste seg på overflaten.  Richard Zimowski fant et idealt sted og benyttet et effektivt redskap for å ta morten.  Richard ble kveldens beste fisker med 4610 gr.  Knut Gullbekk fisket også veldig bra, og ble nr. 2 med 3880 gr.  Mange pene abbor.

 

 Resultat.

1 Richard Zimowski            4610 gr         12 poeng

2 Knut Gullbekk                   3880 gr         10 poeng 

3 Øyvind Norli                      1400 gr           8 poeng 

4 Eirik Gundersen                1300 gr           7 poeng 

5 John Kardash                      520 gr           6 poeng 

6 Rolf kalvaa                          300 gr           5 poeng 

 

Utemøte på Burudvann 11. juni 2024

En typisk junikveld i disse tidene.  Blå himmel hele dagen, men yr.no meldte regn om kvelden.  Regnet kom aldri.  Vi avviklet møtet under blå himmel.  Kveldens 8 deltakere ble servert varm, nyinnkjøpt kyllinglår og potetsalat.  Etter lunsjen ble det en runde med fiske ved stranden.  Det ble tatt flere fine brasmer og noen få abbor og småørret.  Kvelden ble avsluttet med KM fiskesti, en 8 siders quiz laget av Ole Jørgen.  Man skulle krysse av riktig svar blant 4 muligheter.  Noen umulige spørsmål.  Noen lette.  Alle deltakere endte quizen med den positive følelsen av at det i hvert fall ble en del riktige svar.  Etter quizen fortsatte fiskingen til det begynte å bli mørkt ved 11 tiden.  

BSF Familiedag på Burudvann 8. juni 2024


En uhyggelig melding på YR.no.  Regn i Bærum hele lørdagen.  Vi bestemte oss for å ta en sjanse.  Det blir en familiedag uansett om det regner.  Morgenen begynte med grå himmel og regndropper.  Etter hvert ble det opphold og faktisk litt sol.  Da begynte familier å møte opp, og det ble god stemning.  Det ble tatt flere store brasmer, ørret og abbor fra demningen.  Etter hvert ble alle 12 stenger tatt i bruk, i tillegg til at flere hadde med egen stang.  Fiskedagen endte kl. 14 når det begynte å regne på ordentlig.  Det var en vellykket familiedag med bra oppslutning.  Om denne lørdagen hadde vært en normal juni solskinnsdag hadde vi nok hatt dobbelt så mange fiskere.